Gabriel Tamaș, în continuare în arest la domiciliu după ce a fost prins băut conducând cu 205 km/oră

Gabriel Tamaş (35 de ani) primeşte încă o veste proastă. Va rămâne în arest la domiciliu în Israel, după ce a fost prins conducând cu 205 km/oră sub influenţa băuturilor alcoolice.

Asta înseamnă că sezonul din Israel s-a încheiat pentru Gabi Tamaş, care nu va prinde ultimele două etape din campionat ale celor de la Hapoel Haifa, împotriva celor de la Maccabi Petach Tikva (acasă), respectiv Ashdod (deplasare). Fundaşul român se află în arest de mai bine de o lună, iar în primele şapte zile a fost reţinut preventiv de poliţia din Israel.

Finanţatorul clubului alături de care Tamaş a cucerit Cupa Israelului în sezonul precedent spune că viitorul său la Hapoel Haifa este incert: ”Am vorbit cu el şi se află într-o stare mentală foarte proastă. Nu va mai juca în acest sezon. Ne vom gândi la ce se va întâmpla din sezonul viitor. S-a depăşit limita, este vorba de un lucru serios. El devenise un idol al echipei şi vom stabili ce se va întâmpla, după ce se termină procedurile legale”, a spus Ioav Katz într-o conferinţă de presă.

Un titlu de campion al României are Gabriel Tamaş în palmares, cucerit în perioada petrecută la FCSB. Două Cupe ale României cu Dinamo, una cu FCSB, o Supercupă a României cu Dinamo şi o Cupă a Israelului cu Hapoel Haifa sunt trofeele cucerite de fundaşul de 35 de ani.

În cariera sa, acesta a mai evoluat la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford şi Cardiff.